2012. május 10., csütörtök

Kampánycsatározások (Kampányban)


Még hivatalosan el sem indult a kampány, ám számos településen elkezdték a néppárti jelöltek meghurcolását, támogatóik megfélemlítését, "helyi kiskirályok" akadályozzák az EMNP munkáját – számolt be tegnapi sajtótájékoztatóján Nemes Előd megyei pártelnök.
Maksán az ideiglenesen kinevezett polgármesterrel kerültek összetűzésbe a néppártiak, Bács Benke László polgármesterjelölt és Forró Károly állítja "egyetlen család tartja kezében az egész falut", a "polgármester és bandája" fenyegeti azokat, akik beálltak az EMNP-be. Uzonban munkahelyük elvesztésével riogatják azokat, akik csatlakoztak az EMNP-hez, és a polgármester Magyaróson letiltotta a honosítást intézni érkező csapat számára a teremhasználatot, Baróton ott tesz keresztbe az MPP-s városvezető, ahol éri, nem volt hajlandó sátorhelyet adni a néppártiaknak a Barót-napokon. Bereckben három tanácstagjelöltet indítanak, de ezt sem hajlandó elfogadni az RMDSZ-es polgármester, fenyegetésekkel próbálta eltéríteni őket szándékuktól – sorolta Nemes Előd.
Kiemelte, nem félnek a néppárti jelöltek, nem lehet őket piszkos eszközökkel sem eltántorítani, megriasztani. "Arra biztatjuk a néppártosokat, hogy tartsanak ki, ne engedjenek a helyi kiskirályok túlkapásainak" – mondotta.

Forrás itt. 

1 megjegyzés:

  1. Gratulálok, hogy elindult végre valami Uzonban is!
    Csak tenni kell, dolgozni és a siker nem marad el, még ha később is érkezik. Ideje ezt a gerinctelen Ráduly féle ganét félreállítani. Még most is nyalja a seggét az új soviniszta prefektusnak. Szemét nemzet áruló patkány! Még hogy ö fenyegeti a jelölteket, hát milyen jogon teszi? Mindenkinek állampolgári joga jelöltséget vállalni, ha ö úgy dönt! Ez a szemét Ráduly csak hazudni, félrevezetni és aljaskodni tud… ez egy gerinctelen gazember és punktum.
    Az ami zavar, hogy a minap még az RMDSZ színeiben Lisznyóban megméretett a tanácsosi helyért és vesztesként kikerülő KESE JÓZSIKÁNAK nem sok keresnivalója van az EMNP-ben. Inkább maradt volna a xarházi Rádulynak a seggnyalója, ami eddig is volt.

    VálaszTörlés